call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Нанасяне на титанов двуокис в керамичната промишленост трябва да имат по-голямо приложение пространство

Много е известен с производството на осем елементи от керамика. K2O, Na2O, Сао, MgО, $literal, SiO2 и $literal TiO2. Първите шест елементи за нашите употреба, съгласно различни продуктови изисквания, формулирането на различни формулировки. След това два елемента, като оцветяване елементи, в много случаи, не искаме да видим в суровините. Желязо елемент Излишно е да казвам, ние ще дори в производствения процес да зададете желязо махване процес да отслаби влиянието му оцветяване. Титанов елемент в основните суровини, е трудно да премахнете, в много случаи, хората в суровините на титанов безпомощни. Така ние може да разбере, в действителност, Титан е не както мислим, не се използва.

Има три вида на титанов диоксид, а именно плоча титанов руда, (октаедрит) и рутил. Въпреки че в керамичното производство знания, ние мисля, че е оцветяване елемент, в действителност, в природата, титанов диоксид е естествен изход най-бяла минерална. Показва името на титанов диоксид му характеристика е бял. И причината защо титанов диоксид в керамичното производство се счита за оцветяване елемент, неблагоприятни за производството, главно поради титанов диоксид след 800 ℃, появата на кристална трансформация, превърне в кристал с цвят, като по този начин оцветяване. В нашето производство на керамични температурата често е толкова висока, колкото 1000 ℃, следователно, в много отрасли изпълнение на отлични титанов диоксид в керамичната промишленост стана отрицателен фактор.

През последните години на керамични производствения процес, в началото на времето керамични суровини за желязо и Титан елементи са основно да вземат предпазни мерки за предотвратяване на оцветяване. Но бавно започва да се появят някои промени, отделни керамични компании за някои продукти за производството на суровини, необходими за да започнете да се отпуснете на желязо и Титан в завода стандарт. като фелдшпат в съдържанието на желязо от 0,15 % усилване на 0,2 ~ 0,4 % и Титан съдържание от 0,1 % в рамките на увеличение на 0,2 ~ 0,3 % в рамките на. Основно внимание е това желязо и Титан могат да реагират, произвеждащи цвят съединения, които съответстват на някои продукти.

В допълнение Авторът смята, че в керамичната промишленост, титанов диоксид трябва да има по-голямо приложение пространство, така че хората поемат инициативата да използват титанов вместо Титан. Това е продукт на титанов диоксид продукти, съответстващи на самопочистване продукти. Както подсказва името, чрез процес, разумен, керамични продукти на повърхността на подготовката на слой от титаниев диоксид филм, керамични изделия може да произвежда самопочистващ ефект, много подходящ за външни стени и баня керамични продукти.

Този самопочистващ принцип се намира в нано равнище (октаедрит) титаниев диоксид, роля в ролята на слънчева светлина, водните молекули могат да се разделят атома водород и кислород атоми, докато съществуването на независими кислороден Атом има силна способност да се окисляват повърхността на продукта, за да премахнете прах петна. Това е подобно на познатите перални прах, прах за пране освен ролята на петна точно се съдържа в NaClO във вода, разделят NaCl и o атоми и кислородни атоми да премахнете петна. Способността си окисляване, повече от 10-минутна измиването след края на ръцете на хората ще бъде белезникаво.

Тъй като чист продукт е бил използван в стъклени изделия много рано. Япония през 2000 години, или така на някои места в процеса на свързани продукти, обратна връзка е добре. Неговите производствен процес, предимно в края на производството на изделия от стъкло, в производствената линия на 600 ℃ под регион, инсталирането на Sol процес оборудване за пръскане. Nanometer клас титанов диоксид сол се пръска върху стъкло продукт, сол се топи при висока температура, и бял Титания филм се пръска върху стъклото. Има и много такива изследвания в Китай, 5 ~ 50nm клас титанов диоксид филм слой е бил произведен от Шенжен университет и Zhejiang университет в 450 ~ 550℃, която има забележителен ефект. Подготовката на сол в разумен допинг, като SiO2 допинг и редки земята йони легирани, ефектът е по-добре.

В момента, керамични продукти заемат голям декорация пазар. От ранните доставка на керамични продукти, да сега разчита на качество и повърхността естетически ефект да впечатли потребителите, вярвам, че в бъдеще със специфични функционални ефекти от керамика ще заемат пазара. и технология за покритие на титанов диоксид, заслужава нашите очаквания.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД