call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Промишлени алуминиев сулфат може да бъде причината за отстраняване на отпадъчни води

Ролята на промишлени алуминиев сулфат много, тя може да бъде освен фосфор, Xiao Bian за всеки да се въведе причините.

Промишлени алуминиев сулфат в отпадните води може да се използва за премахване на фосфор, който се дължи на своя собствена кисела и киселинни агенти със стойността на рН на отпадъчни води и продължават да хидролиза. Карбоксилна група се формира да образуват полинуклеарните карбоксилната комплекс, която реагира с ортофосфат във вода да произвежда фосфат, като утайка да постигнат ефекта на премахване на фосфор.

Фосфор в отпадните води могат да се разделят на три вида на ортофосфат, частично фосфор и органични фосфор. Положителни фосфор е лесно реагира с вар, промишлени алуминиев сулфат и така нататък да произвеждат фосфат преципитати. Следователно когато химически фосфор се отстранява от отпадъчните води, той е действително премахва само във водата. Докато частично фосфор и органични фосфор не е лесно да се откопчвам с вода, не с коагулант реакцията да произвеждат утайка. В тази връзка в отпадъчни води лечение, използването на биохимични начин, чрез микробни адсорбция, деградацията, преобразуването ще бъде частично фосфор, органични фосфор се превръща в ортофосфат за постигане целта на фосфор отстраняване.

За фосфор замърсяването в отпадъчните води ние ще използваме промишлени алуминиев сулфат да извършват фосфор отстраняване, да се постигне по-добри резултати от лечението и спести разходите за обработка.

Промишлени алуминиев сулфат при определена температура, за да играе своята максимална полза, следното за всеки да говори за:

Установено е че когато температурата е под 5 ° C, степента на хидролиза на PAC е бавен и молекулярната му структура се променя от активен състояние на покой или неактивни състояние. Когато температурата е 5-20 ℃, структурата на промишлени алуминиев сулфат е най-стабилната молекули, особено при около 20 ℃ температура на водата, може да направи PAC бързо хидролиза а температурата-5 ℃, молекулярната структура с бавен спирам дейност, степен на хидролиза забавяше и скоростта на реакцията на замърсители във вода също е бавен, трудно е да форма стипца. В допълнение, температурата на водата е твърде ниска ще увеличават вискозитета на водата, флокулация реакция е бавен, утаяване ефектът е отслабена, floc по-трудно да се сблъскат един с друг, сближаване, стипца частици глоба.

В студената зима на север можете да изберете да се присъедините в аптеката около 10 am или около 3 ч. Когато температурата е твърде висока, PAC хидролиза скорост и скоростта на водата замърсител реакцията е твърде бързо, формирането на флокули по-малки, силни хидратация, утайка съдържанието влага увеличава, разходи за лечение на утайки. Промишлени алуминиев сулфат може да бъде в висока температура инактивиране не може да изиграе своята роля в полимер флокулация. Следователно когато използвате промишлени алуминиев сулфат, може да се контролира температурата на водата над 5 ℃, за предпочитане в 20 ℃ -50 ℃, тоест, при нормална температура, толкова по-висока температурата, толкова по-силен Brownian движение, толкова по-бързо скоростта на реакцията.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД