call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Анализ на пазара на промишлена алуминиева сулфатна промишленост

Пазарен анализ на индустриалната алуминиева сулфатна промишленост

Промишленият пазар на алуминиев сулфат в Китай е в съответния дисбаланс между търсенето и предлагането, е да се запази свръхпредлагане, ситуацията на пазара не е оптимистична. Анализ на причините, които са главно следните:

1, индустрията на индустриалния алуминиев сулфат в Китай все още не е достатъчно зряла. Независимо дали става дума за производствена технология, ниво на оборудване или мащаб на производството, качеството на продукта, в сравнение с чуждестранните развити предприятия, все още има голяма пропаст. В комбинация с много предприятия в планирането и дизайна не се обмисля случай на слепи инвестиции, което е лесно да доведе до намаляване на общото ниво на промишлени алуминиеви сулфатни продукти.

2, един продукт, нови възможности за развитие на продукта е слаб, на пазара е в състояние на прекомерно насищане. Сега Китайски промишлени алуминиеви сулфатни производствени предприятия, само малък брой предприятия могат да произвеждат някои серии от продукти и специални продукти, повечето компании все още могат да произвеждат само един промишлен алуминиев сулфат продукти. И повечето от местните продукти, съдържанието на активен двуалуминиев триокис е ниско, производството на превъзходни продукти, твърде малко предприятия, съчетано с въздействието на ресурсите, примеси на продукти прекалено много, структурата на разнообразието му е трудно да отговори на нуждите на вътрешния и външния пазар , особено продукти с високо съдържание на алуминий и комедийни продукти.

3, производствената скала е малка, лоша икономическа ефективност. В Китай повече от 190 предприятия в производството на промишлени алуминиев сулфат, от една страна можете да видите много производители на суровини самодостатъчност, опит в управлението е богат, стабилност на пазара и добра ефективност; от друга страна, има повече производители поради лоши пазарни условия, за слепи производство и продажби, което води до неравномерна конкурентоспособност на пазара.

През последните години пазарът на индустриален алуминиев сулфат, тъй като растежът на производството е твърде бърз, забавяне на развитието на приложението, което води до цялостния пазар толкова дълго, колкото дисбаланса на търсенето и предлагането. За да се подобри тази ситуация, съществуващите производствени предприятия трябва да извършват индустриална реформа, развитието трябва да се съсредоточи върху иновациите, в зависимост от реалните пазарни условия за производство, не може сляпо да разшири пазарната тежест, докато други малки предприятия не трябва да продължат сляпо в производство ,

Анализ на индустриалния пазар на индустриални алуминиеви сулфати в Китай през последните години, феноменът на свръхпредлагане остава натискът на пазара, искаме да подобрим тази ситуация, трябва да извършим индустриална реформа.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД