call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Технология и приложение анализ кланица прахосник на пречистване на водите

Технология и приложение анализ кланица прахосник на пречистване на водите

Клането на отпадъчни води от кръга бар изплакване, изплакнете, клане и други растителни етаж изплакнете топла коса, Сплит, -щапелни храни обработване, масло, тя има голямо количество вода, неравномерно дренаж, прахосник пречиствателни голяма концентрация на примеси и неразтворени вещества, добри биохимични характеристики. В допълнение това е най-голямата разлика с други висока концентрация на биологично пречистване е високата си концентрация NH3-N (около 120mg/l), така че в процеса на проектиране трябва да отчитат напълно на NH3-N за въздействието на прахосник вода лечение.

Анализ на качеството на водата на кланицата отпадни води

Клането на отпадъчни води от кръга бар изплакване, изплакнете, клане и други растителни етаж изплакнете топла коса, Сплит, -щапелни храни обработване, масло, тя има голямо количество вода, прахосник вода лечение неравномерно дренаж, висока концентрация на примеси и неразтворени вещества, добри биохимични характеристики. В допълнение това е най-голямата разлика с други висока концентрация на биологично пречистване е високата си концентрация NH3-N (около 120mg/l), така че в процеса на проектиране трябва да отчитат напълно на NH3-N за въздействието на прахосник вода лечение.

Предварителна обработка на кланицата отпадъчни води

Предварителна обработка на резултатите от кланичната отпадъчни води е ключът към ефективното функциониране на цялата система. Клането на отпадъчните води в твърдо неразтворени вещества (СС) до 1000 mg/l суспенсията е нетраен органична материя, трябва да бъдат своевременно залавяне, от една страна да се предотврати последващото тръбопровод оборудване блокиране, от друга страна незабавно чисти нагоре към Избягвайте неразтворени вещества органични вещества в отпадъчните води и стане разтворим органична материя, прахосник третиране на вода в отпадъчната вода CODCr БПК5 концентрация увеличава. Клането на отпадъчните води включва голям брой свински тор, неподсладено фуражни ограда промивната вода и общи клане на две основни категории на отпадъчните води.

Водата от изплакването е предварително третираната от септична яма и след това се слива с общите кланица отпадъчни води да въведете прахосник вода пречиствателна станция. Свински тор и хаотичен храна, депозирани в септична яма са извлечени и изсушава чрез преса твърдо течния разделител влажност до 70 %) като храна за риба.

Има два основни метода за предварителна обработка на резултатите от кланичната отпадъчни води: въздуха флотация и пресяване (филтър порите размер 1 ~ 5 мм). Въздух флотация се използва главно в лечението станция с малки отпадъчни води. Основният недостатък е, че оборудването е сложно, трудно да се управлява и текущите разходи висока и лоши хигиенни условия. Скрининг се отнася главно за предварителна обработка на резултатите от кланичната отпадъчни води с големи отпадъчни води, прахосник вода лечение удобно управление и стабилна работа.

Също така във филтъра преди да трябва да зададете риболов басейн, груб мрежа (50 × 5 mm), груби решетка (20mm) и другите защитни мерки.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД