call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Прахосник вода лечение четири оперативни методи въведени

Отпадъчни води е използването на физични, химични и биологични методи за третиране на отпадъчни води, така че отпадъчни води пречистване, намаляване на замърсяването и дори на отпадъците вода за рециклиране, повторна употреба, пълноценно използване на водните ресурси. Процесът на отделяне или замърсяващи замърсители в отпадъчните води в безвредни вещества.

Физическа обработка

(Включително маслен филм и масло мъниста) отпадъчни води лечение метод, който може да бъде разделена от гравитацията разделяне метод, центробежни разделяне метод и рязане метод в екрана. Принципът на топлообмен също се основава на метода на физическа обработка.

Химическа обработка

Чрез химична реакция и масово прехвърляне на отделни премахнете разтворен водата, колоиден състоянието на замърсители или да го конвертирате в безвредни въпрос на отпадъчни води. В метода на химическа обработка, обработка единица на базата на химическата реакция на агента на дозиране е: коагулация, неутрализация, redox и др.; и масово прехвърляне базирани обработка единица е: добив, източване, източване, адсорбция, йонообмен и електродиализа и обратна осмоза. Последните две преработвателни единици са наричани като мембранно разделяне техники. Които използват масово прехвърляне на процесор има двете химически ефект, но също така свързани с физическата ролята, той също може да бъде отделена от метода на химическа обработка, като друг тип лечение, известен като физическа химия.

3. биологично третиране

Чрез метаболизма на микроорганизми така че канализацията е разтвор, колоидно и микро спряно състояние на органични замърсители, в стабилни, безвредни материали отпадък вода лечение. Според ролята на микробни разлики [1] биологично третиране може да бъде разделена на аеробно биологично пречистване и анаеробно биологично третиране на два вида. Биологичното пречистване се използва широко в аеробно биологично третиране, съгласно метода на традиционните, аеробно биологично пречистване е разделен на два вида на активната утайка и биофилм. Самия процес на активната утайка е обработваща единица, то има редица методи на действие. Оборудване за пречистване на биофилм е биологичен филтър, биологични грамофон, биологичен контакт окисляване резервоар и наскоро разработената biofluidized легло. Биологичното окисление езерце право, известен също като естествени биологично третиране. Анаеробно биологично третиране, известен също като биологична редукция лечение, се използва главно за справяне с висока концентрация на органични отпадни води и утайки. Оборудване, използвано е главно храносмилането резервоар.

4. биологични контакт окисляване метод

Процеса на биологичното окисление на контакт се използва за лечение на отпадни води, тоест, с процеса на биологичното контакт окисляване в биологична реакция резервоарът, напълнен с пълнител, е изпълнен с кислород пълни всички пълнител и определен дебит чрез пълнител. В пълнител, покрити с биофилм, канализация и биофилм широк контакт, в биофилм ролята на микробни метаболизъм канализация в органични замърсители се отстраняват, канализация се пречиства. И накрая отпадъчните е заустват в системата за лечение на биологични контакт окисляване и смесени с битови отпадъчни води лечение, хлор дезинфекция след изписване. Биологични контакт окисляване метод е biofilm процес между активната утайка метод и biofilter. Характеризира се с попълване на басейна, попълване на отпадъчните води с кислород в дъното на басейна и течаща отпадъчни води в басейна на държавата, за да се гарантира, че канализация и потапяне в канализацията в пълен контакт с пълнител да се избегне съществуването на биологични Ал контакт окисляване резервоар и пълнител контакт неравномерно дефекти, тази аерация устройство, наречено взрив аерация.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД