call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Прахосник вода лечение метод правя ти зная?

Прахосник вода лечение метод знаете?

Целта на прахосник вода лечение е да се разделят на замърсители в отпадъчните води по начин, или да го конвертирате в безвредни вещества, така че канализацията се пречиства. По принцип за предотвратяване на предотвратяване на отрова и патогени на инфекцията; за да се избегне миризмата на мирис и мразя видими обекти да отговарят на изискванията на различни цели.

Основният метод на третиране на отпадъците е да се използват физични, химични или биологични методи, или няколко метода да се използва за премахване на вредни вещества в отпадни води, качеството на водата и третиране на съдбата на водата да се определи неговото лечение, прахосник Пречистване на водата може да бъде разделена на общо, вторична и третична обработка.

Прахосник вода лечение основни методи: (1) основно лечение, използвайки методи на физическа обработка, тоест, с решетка, сито, седимент басейн, утаителен резервоар, мазнините капана и други структури, премахнете отпадъчните води през суспензия, петролните петна, първоначално регулиране на рН, намаляват степента на корупция на отпадъчните води. Отпадъчни води след ниво на лечение, обикновено не отговарят на емисионни норми (БПК отстраняване курс само 25-40 %). Това е обикновено предварителна фаза, за да се намали натоварването на последващи процес и подобряване на обработката ефект.

Основни методи на прахосник вода лечение: (2) вторични лечение е използването на методите за биологично третиране и някои химически методи за отстраняване на отпадъчни води в разграждането на органична материя и част от замърсителите, колоиден. След вторична обработка цената на премахването на СД в отпадните води може да достигне 80-90 %, тоест, размерът на СД може да бъде по-малко от 30mg/L. След като вторично пречистване на вода, по принцип да отговаря на напояване на селскостопански площи стандарти и стандарти за заустване на отпадъчни води, така че вторично пречистване е основното тяло на прахосник вода лечение. Но след вторично пречистване на водата също запазва определена сума на неразтворени вещества, биологично разлагане на разтворена органична материя, разтворен неорганичен азот и други водорасли добавена стойност хранителни вещества и съдържа вируси и бактерии. И по този начин не могат да отговарят на изискванията на по-високи стандарти за емисиите, като например преработка в потока на по-малки, бедни разреждане на реката могат да причинят замърсяване, не може да се използва директно като течаща вода, промишлени води и подземните води презареждане вода.

Прахосник пречиствателни основни методи: (3) третично пречистване е за по-нататъшно премахване на вторична обработка, не можа да премахне замърсители, например фосфор, азот и биологични трудно да разрушават органични замърсители, неорганични замърсители, патогени and т. н. Третично пречистване на отпадъчните води се основава на вторичния лечение, по-нататъшно използване на химични методи (химически окисление, Химическо утаяване и др.), физични и химични методи (адсорбция, йонообмен, мембранно разделяне технологии и др.), за да премахнете някои от специфичните замърсители вид "дълбока обработка" метод. Очевидно третично пречистване на отпадъчните води е скъпо, но може да направи пълно използване на водните ресурси. По-долу са същите като "

Прахосник вода лечение е доста сложен и изборът на метод на лечение трябва да се основават на качеството на водата и количеството на отпадни води, използването на вода или вода, за да бъдат взети под внимание. Но и да разгледат отпадъчни води обработка на утайки, използването на утайката и проблеми, възможни вторично замърсяване, както и възстановяване на флокуланти.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД