call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Прахосник вода Treatmentthree методи

С разнообразието на човешкия живот, на земята канализация е също така все повече и повече, тогава ние трябва да се справят с канализация, как да се справят с канализация?

Първо канализация е разделена битови отпадъчни води и промишлени отпадни води, лечение методи обикновено са разделени физически методи, методи за химични и биологични методи, в този три метода за кратко въведение.

Метод 1: Физически методи

1. физическо утаяване метод обикновено е използването на precipitants да абсорбират замърсители в канализация, където по-важно precipitants, лечение на различни замърсители, трябва да изберете съответните утаител и метод обикновено прави не произвеждат вторично замърсяване.

2. адсорбция метод, е използването на адсорбенти да замърсят на замърсители в отпадъчни води за постигане на лечението на канализация, като един от най-честите адсорбента: активира въглерод, но адсорбента е обикновено еднократни консумативи, цената може да бъде по-висока.

3. екстракция метод, метод обикновено използват определени добив агент, извлечен замърсители на водата.

4. мембранна филтрация, обикновено с конкретна semipermeable мембрана, само вода или само замърсители през мембраната, да се постигне отделяне на замърсители.

Метод 2: Химичен метод

1. неутрализация метод, това е използването на химическа реакция за неутрализиране на киселина и алкални, замърсители са обикновено киселина или основа, след това с химични вещества, за да бъдат неутрализирани да произвежда незамърсяващи химични соли.

2. Химическо утаяване метод, използването на замърсяващи вещества и химични реакции може да се случи, крайният материал не може да се разтваря във вода и след това използвайте физическо утаяване или филтрация и други методи за постигане на ефект на раздяла

3. електролиза, метод обикновено се използва да се справят с метални соли, през точката на утаяване на метални йони за постигане на метода за третиране канализация.

Метод 3: биология

1. Той обикновено се използва да се разградят органичните вещества в неорганична материя и накрая постигане на метода на пречистване. Метод обикновено трябва да се използват бактерии, бактерии се разделят на аеробни бактерии и анаеробни бактерии, така че необходимостта да се използва характеристиките на микроорганизми за създаването на подходяща жизнена среда.

За отпадъчни води лечение обикновено няколко метода се използват заедно за постигане на резултати бързо и ефективно лечение.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД