call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД
Телефон: +86-533-4200240
Имейл: shuangying44858@163.com
Продуктова категория
News
Начало > Новини > Съдържание

Ще промишлени алуминиев сулфат се използва?

Промишлени алуминиев сулфат е бяла орторомбична кристална прах, но за дълго време, ще има жълти случай, след това ако е жълта, все още може да го използвате? По-долу е отговор на него.

Първо, причините за жълто

Железен желязо, изложени на въздуха и му воден разтвор е по-вероятно да се превърне жълт. Това се дължи на експозицията на зелено стипца във въздуха е атмосферни влияния, железен сулфат желязо за reductive, с въздуха, контакт с въздуха лесно кислород или други оксидиращи вещества окислява до железен сулфат. Промените му молекулна формула, от оригиналния двувалентна желязо промяна тривалентна желязна. Цветът се променя от оригинала Син / зелен до жълт или кафяв. Особено във влажни и влажен скоростта на окисляване ще ускори, по-вероятно да произвежда пожълтяване явление. С увеличаването на степента на окисление, бавно формиране блок, като камък като камък.

Окислява промишлени алуминиев сулфат, използвани за напояване на растителни не предизвиква странични ефекти, но неговият ефект е много по-малко, отколкото преди влошаването. Тъй като растението се абсорбира от железни йони, и в този момент повечето от железни йони се окисляват в тривалентна железни йони, не лесно се абсорбира от растенията. Но ако то се използва за отпадъчни води лечение обезцветяване или коагулация цели, тогава железен и железен ютия си коагулация ефект не е много разлика, обезцветяване ефекта от железен желязо не са за възстановяване.

Второ, да предотврати метода на жълто

Подобряване на опаковката печат, намаляване на контактите си с въздуха и поставете сухо място. Течният продукт се препоръчва с текуща употреба, или в разтвора в ноктите, желязо, желязо на прах. Също така не слагайте алкална химикали с алкални торове, химически оксиданти и промишлени алуминиев сулфат поставени заедно или коагулация подготовка, това е слаба киселина, ще реагират с алкални химикали водят до неговата загуба на ефекта.


Свържете се с нас
Address:Xiajiazhuang град, Boshan Dist. Zibo, Шандонг, Китай
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win химикали Ко, ООД